1486-2 - DentalRules

1486-2

Het bijhouden, controleren en overzichtelijk houden van allerlei registraties is een intensieve bezigheid die, naarmate uw praktijk groeit, steeds meer tijd in beslag neemt en meer vraagt van uw team. Veel van deze verantwoordelijkheden worden neergelegd bij de praktijkmanager. Het gevaar van de toenemende administratieve druk is dat de praktijkmanager verandert naar een administratief medewerker en dus niet meer toekomt aan het managen.

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van documentatie die onze software omvat en waarbij we de administratie voor de praktijkmanager vereenvoudigen.

Protocollen

Er wordt aan automatisch versiebeheer gedaan en er wordt een melding gegeven wanneer het protocol opnieuw beoordeeld dient te worden. Dit voorkomt losse of dubbele protocollen verspreid in de praktijk.

Onderhoud aan apparatuur

Alle registraties bevinden zich op één plek en er komt een melding wanneer er actie ondernomen moet worden, dit betekent geen overvolle mappen meer met onderhoudsbonnen. Wanneer er specifieke informatie geraadpleegd moet worden is dit direct toegankelijk.

Storingen aan apparatuur

Een overzicht van alle storingen aan een specifiek apparaat en de storingsbonnen direct paraat.

Gevaarlijke stoffen

Een overzicht van alle stoffen binnen uw praktijk en de gevaren die hieraan gerelateerd zijn. Deze hoeven dus niet meer uitgeprint te worden, in een map gedaan of opgeslagen te worden op de computer.

Personeelsdocumentatie

Alle documentaties van functioneringsgesprekken, contracten en hepatitis-b vaccinaties. Zo bent u er altijd zeker van dat dit compleet is.

Vergaderingsdocumenten

Alle vergadernotulen zijn na te lezen en vanaf elke computer te raadplegen. Dit is alleen voor de genodigden van de desbetreffende vergadering.

Menu