- DentalRules

Ook in Q2 blijven we doorontwikkelen om DentalRules te verbeteren. Voor het nieuwe kwartaal hebben we het volgende streven:

Nieuwe protocollenomgeving

Om de gebruiksvriendelijkheid van uw protocollenomgeving te verhogen, zijn we intensief bezig achter de schermen. Deze nieuwe omgeving biedt u een aangepaste lay-out, een vereenvoudigde wijze voor het opstellen van protocollen, een verbeterde zoekfunctie om sneller het juiste protocol te vinden en een verbeterde mobiele ervaring.

Nieuwe takenomgeving

We zijn ook volop bezig met de ontwikkeling van een nieuwe takenomgeving binnen DentalRules. Binnenkort kunt u genieten van een overzichtelijker taakoverzicht, wordt het eenvoudiger om taken af te tekenen en kunt u met gemak nieuwe taken aanmaken. Bij deze update hoort ook een verbeterde mobiele ervaring en een aangepaste lay-out.

Nieuwe supportpagina

Tegelijkertijd zijn we druk met het realiseren van een nieuwe supportpagina. Deze wordt opnieuw vormgegeven en geoptimaliseerd zodat u binnenkort nog sneller en eenvoudiger antwoorden kunt vinden op al uw vragen.

Mocht u nog punten hebben waarvan u vindt dat we ons daar in het aankomende kwartaal op moeten focussen, horen we dit uiteraard graag. U kunt deze suggesties mailen naar support@dentalrules.nl. Alvast bedankt voor uw input.

Menu