Bij DentalRules kunt u digitaal op bezoek in plaats van fysiek op de Dental-Expo! 

Vandaag hebben wij helaas het bericht ontvangen dat de Dental-Expo niet doorgaat. Om deze reden kunt u ten tijde van de Dental-Expo een digitale meeting met ons inplannen via Skype of Teamviewer.

Heeft u hier interesse in?

Registreer u via de volgende link:

https://lnkd.in/dqmz9Ug

Wij hopen u alsnog via deze wijze te treffen!

Lees hieronder het officiële bericht

De komende editie van de vakbeurs Dental Expo die gepland staat op 19, 20 en 21 maart 2020 in RAI Amsterdam, wordt helaas verplaatst naar een later moment vanwege het coronavirus. In samenspraak met brancheverenigingen, exposanten en partners hebben wij besloten Dental Expo op een later moment dit jaar plaats te laten vinden. Wij vinden het op dit moment maatschappelijk niet verantwoord om een beurs in de medische branche doorgang te laten vinden. Een samenscholing van dit formaat vergroot het risico van verspreiding in deze specifieke branche.

Ondanks dat de Nederlandse overheid nog géén beperkingen of extra maatregelen oplegt voor het doorgaan van beurzen en events van dit kaliber, heeft Easyfairs besloten om Dental Expo te verplaatsen. Deze beslissing heeft nadrukkelijk te maken met het medische karakter van de vakbeurs.

Een nieuwe datum en/of locatie is momenteel nog niet bekend. Hiervoor is de organisatie in gesprek met alle betrokken partijen.

Wij hopen samen met u een succes te maken van de verplaatste editie van Dental Expo.

Met vriendelijke groet,

Team Dental Expo

DentalRules blog

Vorig bericht
Tandartspraktijk van het jaar & DentalRules klanten
Volgend bericht
Automatisering in de (mond)zorg: cruciaal voor productiviteitsverhoging
Menu