De laatste ontwikkelingen bij DentalRules

Inregelen

Binnen DentalRules wordt de zin gehanteerd: ‘Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent’.
Daarom is de afgelopen maand de focus gelegd op het optimaal inregelen van de software. Dit hebben we niet alleen gedaan. Samen met uw hulp krijgen wij inzicht in hoe wij de software moeten optimaliseren en hoe u deze binnen uw praktijk gebruikt. De eerste reacties zijn positief!

Heeft u vragen of behoefte aan wat extra ondersteuning omtrent dit onderwerp? Dan horen wij dat graag.

Deel uw ervaring

De meeste van onze nieuwe klanten worden gerealiseerd door aanbevelingen van onze huidige klanten. Hier zijn wij dan ook ontzettend trots op. Daarom willen wij graag uw ervaring delen met onze huidige en potentiele klanten. Zodoende staan er deze maand een aantal interviews ingepland. Wilt u ons hiermee helpen? Dit interview duurt maximaal 15 minuten en wordt dinsdagmiddag tussen 11:00 en 15:00 uur afgenomen.

Nieuwe website en social-mediakanalen

De nieuwe DentalRules site is gelanceerd. De website is qua look & feel flink verbeterd. Daarnaast hebben wij geprobeerd om de website een persoonlijke uitstraling te geven. Wij zijn benieuwd wat u van onze website vindt. Binnen DentalRules vinden veel veranderingen plaats en wij houden u hier uiteraard van op de hoogte.

DentalRules blog

Vorig bericht
27e Exquise Gebruikersdag
Volgend bericht
Tandarts wordt steeds meer manager
Menu