Dental Expo 2022 - DentalRules

Dental Expo 2022

Dental Expo is dé vakbeurs voor de mondzorg. Het is een evenement die de dentale branche in Nederland samenbrengt. Het is een perfecte gelegenheid om te netwerken en andere mondzorgprofessionals te ontmoeten. Je maakt er niet alleen kennis met nieuwe mensen maar ook met nieuwe producten en technieken.

Nog wat redenen om te komen zijn:

  • Ruim 190 exposanten
  • Dental Expo Academy met seminars en ronde tafelsessies
  • De uitreiking van tandartspraktijk van het jaar 2022

Waar en wanneer is Dental Expo?

Dental Expo vindt plaats op 27, 28 en 29 oktober in de RAI Amsterdam, gevestigd aan het Europaplein 24 in Amsterdam. Wanneer u bij Dental Expo bent gearriveerd kunt u ons vinden op standnummer E117.

Hoe kom ik bij de Dental Expo?

Hieronder leggen wij de verschillende manieren uit om de Dental Expo te bereiken.

Ik kom met de auto

De RAI Amsterdam ligt direct aan de ringweg A10 (afslag 9). Daar staat met borden aangegeven waar u kunt parkeren. U kunt overdekt onder de RAI parkeren, zodat u direct kunt doorlopen naar de hal. Een link om uw parkeerkaart te bestellen vindt u hier.

Ik kom met het OV

Het makkelijkst is om via www.9292.nl uw route te plannen. Wanneer u de trein/tram uitloopt ziet u gelijk de route aangegeven naar de Dental Expo. Gebruik als eindbestemming Station Amsterdam Rai.

Hoe kom ik aan tickets?

Wij mogen toegangscodes weggeven voor gratis toegang. Gebruik de code 10318 bij het bestellen van het ticket. Klik hier om uw tickets te bestellen.

Zien wij u op de Dental Expo bij stand E117?

Menu