Dental Expo 2024 - DentalRules

Dental Expo 2024

Dental Expo is dé vakbeurs voor de mondzorg. Het is een evenement dat de dentale branche in Nederland samenbrengt. Het is de perfecte gelegenheid om te netwerken en andere mondzorgprofessionals te ontmoeten. Je maakt er niet alleen kennis met nieuwe mensen, maar ook met de nieuwste producten en technieken, zoals DentalRules.

Bij stand B146 demonstreert DentalRules het ERP-systeem dat je tandheelkundige praktijk naar een hoger niveau tilt. Met DentalRules kan je je praktijkprocessen optimaliseren door het creëren van overzicht, inzicht en sturing. Dit levert tijd- en kostenbesparingen op, evenals een verhoogde werktevredenheid. DentalRules staat aan je zijde tijdens het hele proces: voor, tijdens en na de implementatie van het systeem.

Bovendien biedt DentalRules ondersteuning bij het naleven van de wet- en regelgeving in de tandheelkunde. Ervaar zelf waarom DentalRules wordt beschouwd als het meest allesomvattende systeem op de markt tijdens een live demo op onze stand.

Waar en wanneer is Dental Expo?

Dental Expo vindt plaats op 14, 15 & 16 maart 2024 in RAI Amsterdam, gelegen aan het Europaplein 24 in Amsterdam. Wanneer je bij Dental Expo bent gearriveerd, kan je ons vinden op standnummer B146.

Hoe kom ik bij de Dental Expo?

Hieronder leggen we de verschillende manieren uit om de Dental Expo te bereiken.

  • Ik kom met de auto
    RAI Amsterdam ligt direct aan de ringweg A10 (afslag 9). Er wordt met borden aangegeven waar je kunt parkeren. Je kan overdekt parkeren onder de RAI, zodat je direct kunt doorlopen naar de hal. Een link om je parkeerkaart te bestellen, vind je hier.
  • Ik kom met het OV
    Het is het makkelijkst om via www.9292.nl je route te plannen. Gebruik Station Amsterdam RAI als je eindbestemming.
Hoe kom ik aan tickets?

We bieden gratis toegangstickets aan. Klik hier om je tickets te bestellen.

Zien we je op de Dental Expo bij stand B146?

Menu