Het verhaal van DentalRules | Software voor uw tandartsenpraktijk

DentalRules update

Alle onderdelen weer in één portaal

Wij introduceren een update waarmee u niet meer hoeft te schakelen tussen twee portalen. Dit betekent dat u voortaan slechts één menubalk heeft en eenvoudiger kunt navigeren tussen de verschillende onderdelen van DentalRules.

We informeren u graag over de veranderingen die deze update met zich meebrengt.

Welke veranderingen brengt deze update met zich mee?
De grootste verandering is dat u niet meer hoeft te wisselen tussen een ‘oud’ en een ‘nieuw’ portaal, omdat alles nu in één menubalk is samengebracht.

De update is alleen beschikbaar voor computers en niet voor tablets of mobiele apparaten. Op deze schermformaten blijft de wisseling tussen het ‘oude’ en het ‘nieuwe’ portaal bestaan.

Daarnaast hebben we, om de update te kunnen lanceren, een wijziging moeten doorvoeren in het maximum aantal dashboardpanelen dat u naast elkaar kunt instellen. Het nieuwe maximum is vier dashboardpanelen. U kunt het dashboard volledig naar smaak inrichten door in het dashboard op ‘Dashboardpanelen bewerken’ te klikken. Voor meer informatie, klik op de onderstaande link.

Hoe kan ik mijn dashboardpanelen bewerken >

Ik heb een snelkoppeling naar DentalRules op mijn computer
Als u een snelkoppeling naar DentalRules op uw bureaublad heeft, raden we u aan om de DentalRules-app te installeren op uw computer. Bij de update wordt namelijk een nieuwe snelkoppeling gebruikt.

We hebben een uitgebreide uitleg voor u klaarstaan over hoe u dit kunt instellen. Bekijk hiervoor de onderstaande link:

DentalRules-app installeren op de computer >

Waar kan ik terecht met vragen over de update?
We helpen u graag. U kunt eventuele vragen stellen via e-mail op support@dentalrules.nl of via de chat in uw portaal.

Menu