Hygiënemaatregelen DentalExpo

De 10e editie van de DentalExpo staat voor de deur en wij van DentalRules kijken er al maanden naar uit. Maar met het corona virus in het achterhoofd willen wij u op dit onderwerp een aantal tips geven. Daarna vertellen wij u graag wat u kunt verwachten op de DentalExpo aan evenementen en wat wij zullen presenteren.

Maar allereerst de vraag: Moet ik voorzorgsmaatregelen nemen als ik naar de DentalExpo ga? Volgens de GGD/RIVM is er geen reden om de Dental Expo te vermijden/dat hij afgelast zou worden. Wel hou rekening met de hieronder genoemde Hygiëne maatregelen!

Hygiënemaatregelen

Was je handen regelmatig:

Daarom zullen wij handzeep beschikbaar hebben op de stand! Wij zullen zelf onze handen regelmatig reinigen en bieden u ook deze mogelijkheid.

Hoest en nies in de binnenkant van je Elleboog:

Niet meer logisch, maar wel zo hygiënisch.

Verpakkingen uit China?

Alle goodies die u bij ons krijgt komen uit Nederland. En wij hebben software, dat kan u gelukkig niet besmetten met het virus!

De 10e Editie van de DentalExpo

De DentalExpo is een evenement waar alle leveranciers groots zullen uitpakken en extra omdat het de 10e editie is.

Wat kunt u van ons verwachten?

2 jaar geleden stonden wij voor het eerst op de DentalExpo en was ons bedrijf net een half jaar jong. De DentalExpo was voor ons de kickstart van ons bedrijf.

Zie hier de foto van onze stand van 2 jaar geleden:

Dit jaar willen wij laten zien hoe wij zijn veranderd als bedrijf en hoe wij de afgelopen twee jaar onze software hebben verbeterd. Maar dit willen wij vooral u laten ervaren. U kunt een demonstratie van ons programma krijgen van één van onze medewerkers, maar daar stopt het niet. Wij hebben tablets klaarstaan, waar u zelf rustig door het programma kunt klikken.

DentalRules blog

Vorig bericht
Plattegrond DentalExpo
Volgend bericht
Tandartspraktijk van het jaar & DentalRules klanten
Menu