Implantatenregister - DentalRules

Implantatenregister

DentalRules is partner van de NVOI

Snel en gemakkelijk uw registratie bijhouden volgens de richtlijnen

Altijd actueel overzicht van uw voorraad

Automatische generatie van het patiëntenpaspoort

Per januari 2021 is de NVOI overgestapt op DentalRules voor het registreren van de implantaten. U hoeft uw implantatenregister daarom niet meer handmatig bij te houden in Excel. Met een barcodescanner scant u uw voorraad. U geeft vervolgens met een aantal eenvoudige muisklikken aan welke verrichtingen u heeft gedaan en welke implantaten u hierbij heeft gebruikt. Wanneer u aangeeft dat u een implantaat gebruikt, wordt deze uit de voorraad gehaald. Zo heeft u altijd een actueel overzicht van de voorraad.

Kortom, met DentalRules hoeft u nooit meer handmatig uw voorraad bij te houden en bent u niet langer afhankelijk van het voorraadbeheersysteem van één of enkele leverancier(s). In DentalRules kunt u alle leveranciers registreren, wat betekent dat u producten van meerdere leveranciers kunt aanschaffen en registreren.

In DentalRules worden conform de meest recente richtlijnen de statistieken bijgehouden van de registraties die u doet. Denk hierbij aan de hoeveelheid uitval van implantaten en het aantal peri-implantaire infecties die u heeft geconstateerd.

Bovendien, het patiëntenpaspoort wordt automatisch voor u gegenereerd. Dit paspoort wordt aangepast als de patiënt opnieuw wordt behandeld.

Gaat u met deze module starten? U kunt eenvoudig uw huidige registratie uploaden, waarna de data die u al in Excel heeft ingevoerd direct in ons systeem worden verwerkt. Door de nieuwe Europese regels voor medische hulpmiddelen (MDR) dient elke leverancier van implantaten hetzelfde type barcode te gebruiken, waardoor alle informatie direct in DentalRules kan worden uitgelezen. U hoeft voortaan niets meer over te typen!

Protocollen

Alle benodigde protocollen voor uw praktijk

Taken

Overzicht van al uw dag-, week-, maand- en jaartaken

Incidentenregistratie

Verbetervoorstellen en incidentenregistratie conform de WKKGZ

Gevaarlijke stoffen register

Eén overzicht van al uw stoffen en bijhorende risico’s

Menu