Lees hier over de referentie van Tandartsen Drent | DentalRules

Tandartsenpraktijk Drent

Annemarie Drent
Praktijkmanager

Een kijkje in de praktijk van Tandartsen Drent

Tandartsen Drent uit Heemstede staat bekend om de persoonlijke benadering. Hier wordt de patiënt namelijk altijd geholpen door dezelfde tandarts. Sinds april werkt deze tandartsenpraktijk met het systeem van DentalRules. Praktijkmanager Anne-Marie Drent vertelt waarom het systeem binnen de tandartsenpraktijk zo’n succes is.

Elke medewerker binnen onze praktijk gebruikt DentalRules.”

Compleet overzicht

“Het systeem van DentalRules biedt een compleet overzicht van protocollen, waardoor alles wat je als tandarts nodig hebt direct bij en naast elkaar staat,” vertelt Anne-Marie enthousiast. “Van verwerkingsovereenkomsten tot incidentenregistraties. Roept u maar, alles staat hier overzichtelijk bij elkaar.” Voorheen werkten Anne-Marie en haar collega’s deels digitaal in de cloud. “Dit was niet heel handig, gegevens raakten kwijt en het was totaal niet overzichtelijk. Met DentalRules komt alles samen en geordend op zijn plek.”

Gebruiksgemak

Sinds een half jaar is het systeem in gebruik bij de tandartsenpraktijk van Drent. Het wordt gebruikt door alle medewerkers, van de tandartsen tot de receptionisten. Toch wordt het systeem nog niet volledig gebruikt. Dit komt door het grote aantal opties dat het systeem heeft. “We investeren allemaal tijd in het systeem, waardoor het steeds natuurlijker wordt om ermee te werken.”

Luisterend oor

“Het is erg prettig om met de medewerkers van DentalRules samen te werken,” zegt Anne-Marie. “Er wordt goed geluisterd naar onze feedback, waardoor zij het systeem op onze voorkeuren aanpassen. Tandartsen Drent is ontzettend tevreden met het systeem van DentalRules.”

Menu