Tandarts Jeucken en Nelemans gebruikt de software van DentalRules

Tandartspraktijk Jeucken Nelemans

Annemieke Kollen
Praktijkmanager

Een kijkje in tandartsenpraktijk Tandartspraktijk Jeucken Nelemans

Van algemene tandheelkunde tot implantologie; tandartspraktijk Jeucken Nelemans beschikt over verschillende specialismen. Zo heeft de Brabantse tandartsenpraktijk expertise op het gebied van orthodontische behandelingen, cosmetische tandheelkunde en parodontologie. De praktijk richt momenteel het DentalRules-systeem in. Per 1 januari 2019 moet het systeem volledig geïntegreerd zijn in de tandartspraktijk. Praktijkmanager Annemieke Kollen vertelt over haar ervaring met DentalRules.

DentalRules is ter mentale ondersteuning van de hele tandartspraktijk.”

Digitalisering

Praktijkmanager Annemieke verzorgt de administratieve en secretariële werkzaamheden in de tandartspraktijk. Ze is verantwoordelijk voor wet- en regelgeving, het contact met patiënten en biedt ondersteuning aan het team. DentalRules is een uitkomst voor haar: “Voorheen werkten wij op de ouderwetse manier. Veel administratie stond op papier, waardoor alles niet altijd goed geordend was. Met DentalRules staat nu alles onder één dak, ontzettend handig.”

Direct verkocht

“Een van onze tandartsen kwam Jelle Verdorst tegen tijdens een bijeenkomst voor orthodontisten. Jelle vertelde hem over het ingenieuze systeem en de tandarts was direct enthousiast. Een maand later introduceerde Jelle samen met zijn zakenpartner het DentalRules-systeem bij ons in de praktijk.” Annemieke is momenteel samen met haar team bezig met de inrichting en het personaliseren van het systeem.

Overzicht

Als praktijkmanager heeft Annemieke verschillende werkzaamheden. “DentalRules zorgt ervoor dat ik, samen met mijn collega’s, niks meer over het hoofd kan zien. Onderhoud vergeten? Het systeem herinnert je er meteen aan. Het werkt dus eigenlijk ook als een soort geheugensteun.” Het grootste voordeel van DentalRules? “Het overzicht! Daarom kiezen wij voor dit systeem. Alle gegevens, richtlijnen en protocollen staan in één systeem. Zoeken naar een bepaald document in een van onze vele multomappen is verleden tijd.”

Het praktijkmanagersnetwerk is enthousiast

“DentalRules raad ik iedere tandartsenpraktijk aan,” vertelt Annemieke. “Het systeem maakt je bewust van de eisen waar je aan moet voldoen en wat er speelt binnen een tandartspraktijk. Het zorgt ervoor dat medewerkers betrokken worden bij het reilen en zeilen van een praktijk. Het systeem laat zien wat er binnen een organisatie moet gebeuren en wat er wordt verwacht. Alles van de eigen praktijk op orde in één overzicht. Echt een aanrader dus!”

Menu