Tandartspraktijk zuidoost gebruikt de software van DentalRules

Tandartspraktijk Zuidoost

Peter Koelewijn
Tandarts & Praktijkeigenaar

Een kijkje in de praktijk van Tandartsenpraktijk Zuidoost

Peter Koelewijn van Tandartspraktijk Zuidoost, winnaar van de beste praktijk van 2017, heeft in een korte video verteld wat hij van DentalRules vindt en waarom ons systeem voor zijn praktijk zo essentieel is. Wij zijn als DentalRules erg trots op zo’n tevreden klant!

“Ik zou tegen collega’s die zoeken naar een dergelijk product als DentalRules zeggen dat dit product ontzettend goed is en dat er nog nooit zoiets dergelijks is geweest in tandheelkundig Nederland. Wel waren er allerlei bedrijven die 9001-certificaten verleenden, wij hebben al die bedrijven over de vloer gehad. Wij hebben nog nooit een product gehad dat het veel makkelijker voor ons maakt en zo volledig is om alle informatie terug te vinden. Ook is het gemakkelijk om te leren aan ons personeel, want er zit een trainingsmodule in. Ik zou daarom tegen tandartsen zeggen dat dit een product is dat er nog niet was, en dat dit een product is waar ik ontzettend enthousiast over ben.

Dit was er nog niet in Tandheelkundig Nederland. Wij hadden nog nooit een product dat het voor ons zo makkelijk maakt om zaken terug te vinden en te leren aan al ons personeel: tandarts, assistent, receptioniste, iedereen is altijd geïnformeerd. Van protocollen tot trainingen: DentalRules ontzorgt.”

Menu