Koppeling met salarisverwerkingsprogramma - DentalRules

Koppeling met salarisverwerkingsprogramma

Geen losse mails meer sturen naar uw salarisverwerker of handmatige verwerking dankzij een koppeling met het salarisverwerkingsprogramma

Beperk het aantal administratieve handelingen tijdens het verwerken van personeelsinformatie en urenregistratie

Medewerkers kunnen al hun gegevens en salarisstroken op één plek vinden

Geen informatie meer dubbel invoeren en/of doorgeven

Beperk het aantal fouten doordat u niet meer handmatig data hoeft over te typen

U kunt DentalRules koppelen aan uw salarisverwerkingsprogramma. Alle gegevens worden vanuit het salarisverwerkingsprogramma doorgegeven aan DentalRules. Dit betekent dat alle medewerkers die in de loonadministratie zijn aangemaakt ook worden aangemaakt in DentalRules.

Personeelsmutaties die u invoert in DentalRules, zoals gewijzigde NAW-gegevens, worden automatisch gesynchroniseerd met het salarisverwerkingsprogramma. Bijvoorbeeld: een medewerker die in het loonpakket uit dienst treedt, wordt ook automatisch in DentalRules als uit dienst geregistreerd. U hoeft dus slechts één keer de veranderde gegevens in te voeren.

Medewerkers kunnen ook overuren indienen in DentalRules. U hoeft (na goedkeuring) slechts aan te geven of deze uren moeten worden uitbetaald of worden bijgeschreven als verlofuren. Dankzij de koppeling wordt dit na goedkeuring verwerkt in uw salarisverwerkingsprogramma.

Daarnaast worden de aangemaakte salarisstroken automatisch in het personeelsdossier van de medewerker verwerkt, zodat elke medewerker altijd inzicht heeft in zijn/haar eigen uren.

Roosters

Gemakkelijk al uw personeel inplannen en herplannen

Personeelsdossier

Al uw personeelsdocumentatie speciaal voor de mondzorg

Intranet

Stuur meldingen voor de hele praktijk, chat in groepen of onderling

Vergaderingen

Actiepunten kunnen niet meer vergeten worden en de notulen worden in het programma opgeslagen.

Up-To-Date

Altijd Up-To-Date

Menu