Lancering update - DentalRules

Lancering update

Welkom op de informatie pagina over de nieuwste DentalRules update.

Welke onderdelen zijn opgenomen in de update?

Deze update bevat de volgende onderdelen:

  • Incidenten registratie
  • Storing registraties
  • Hoekstukken & instrumenten
  • Gevaarlijke stoffen
  • Dagevaluaties
  • Analisten
  • Managers
  • Functietitel & medewerkers rechtenmatrix
Wat betekent dit voor u?

Met de update introduceren we deze veranderingen:

Vernieuwd uiterlijk
DentalRules krijgt een nieuw uiterlijk om de navigatie door de software te vereenvoudigen en gebruiksvriendelijker te maken.

Twee verschillende omgevingen
Tijdens de introductie van de vernieuwde DentalRules software hevelen we de onderdelen gestructureerd over van de huidige naar de nieuwe omgeving. Dit betekent dat u tijdelijk in twee omgevingen werkt. We begrijpen dat dit vragen kan oproepen.

Maakt u zich geen zorgen, we zullen u precies uitleggen hoe dit proces verloopt: door op één van bovenstaande onderdelen te klikken in de menubalk, wordt u naar de nieuwe omgeving gebracht. Als u terug wilt naar de huidige omgeving, klikt u op ‘terug naar oude portaal’ in de menubalk. Zo schakelt u eenvoudig tussen de twee omgevingen zonder opnieuw in te loggen.

Samenvoeging van hoekstukken en instrumenten
Op basis van input van onze klanten hebben we besloten om de onderdelen ‘hoekstukken’ en ‘instrumenten’ samen te voegen tot één overzichtelijke categorie: ‘Hoekstukken & instrumenten’. Hierdoor heeft u niet langer twee afzonderlijke overzichten maar één overzicht.

Portaal tijdelijk niet beschikbaar  

Houd er rekening mee dat uw portaal op zaterdag 29 en zondag 30 juli tijdelijk niet beschikbaar zal zijn vanwege het updaten van de software.

Bovenstaande is veel informatie, mocht u verheldering nodig hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen zorgen we ervoor dat u snel vertrouwd raakt met de nieuwe software-omgeving en optimaal kunt profiteren van de verbeteringen. Al uw feedback is welkom.

We staan voor u klaar!

Handleidingen
U vindt handleidingen op support.dentalrules.nl of via het vraagteken in uw portaal. De handleidingen zijn beschikbaar op het moment dat de update is gelanceerd.

Release Notes
Voor gedetailleerde informatie over de laatste ontwikkelingen en verbeteringen binnen uw portaal kunt u terecht op onze Release Notes pagina: support.dentalrules.nl. De Release Notes zijn beschikbaar op het moment dat de update is gelanceerd.

Contact
Indien u behoefte heeft aan hulp, kunt u hier een telefonische afspraak inplannen met onze supportafdeling. Vanzelfsprekend kunt u ook uw vraag sturen naar support@dentalrules.nl.

Menu