Nieuwsbrief: Ontmoet Eefje - DentalRules

Ontmoet Eefje

Mijn naam is Eefje Vandenbulcke, sinds 1 juni werkzaam bij DentalRules. Nadat ik ruim 20 jaar werkzaam ben geweest binnen de tandheelkunde werd het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende functies in de tandartspraktijk, van stoelassistente tot praktijkmanager. Het is een ontzettend leuk vakgebied en ook een uitdaging om aan alle wet- en regelgeving te blijven voldoen. DentalRules heb ik leren kennen in de praktijk waar ik er al snel heel erg enthousiast van werd. DentalRules bood mij alles wat ik nodig had om de planning en volledige administratie binnen de praktijk overzichtelijk en op orde te krijgen en houden. Het maakt het dagelijkse proces in de praktijk zoveel makkelijker. De kans om op een hele andere manier met het vakgebied bezig te zijn kon ik niet laten liggen!

Ik ga mijn best doen om de praktijkervaringen en kennis die ik heb opgedaan te verweven met DentalRules zodat ik u zo goed mogelijk van dienst kan zijn.

Groetjes Eefje

Menu