Niks meer op papier

Bewaar alles digitaal

Kasten vol met mappen van protocollen, personeelsdossiers, veiligheidsbladen, onderhoudsbonnen, contracten en registers. Daarnaast worden sommige zaken gedigitaliseerd of digitaal bewaard, echter is het lastig om het overzicht te bewaren in de wirwar van papier en losse bestanden. De uitpuilende mappen, het eeuwige zoeken naar bestanden op de computer en de rondslingerende aftekenlijstjes, verzuim- en verlofaanvragen kunnen tot het verleden behoren. DentalRules zorgt ervoor dat al deze zaken (en meer) gedigitaliseerd worden.

“Voor DentalRules werkten wij een klein deel digitaal, maar het grootste deel analoog. Alles stond in verschillende mappen op honderdduizend verschillende plekken. Nu staat alles in één systeem, waardoor documenten eenvoudig vindbaar zijn. Voorheen was het zoeken als je iets nodig had. Van uren spitten door de administratiekasten tot uiteenlopende mapjes op de computer.” (KTA, 2019)

Door middel van een dashboard, notificaties en het feit dat alles zichtbaar is binnen twee muisklikken, behoudt u het overzicht over de praktijk zonder hiervoor papieren te hoeven raadplegen. Wij zorgen ervoor dat de behandelaar weer kan behandelen en dat de praktijkmanager weer aan managen toekomt en niet verandert in een administratief medewerker.

Menu