Het verhaal van DentalRules | Software voor uw tandartsenpraktijk

Ontmoet OIT

We zijn een samenwerking aangegaan met OIT om u nog beter te ondersteunen.

Dankzij deze samenwerking kunnen we een koppeling voor u realiseren waardoor uw VIB-bladen automatisch worden ingeladen in DentalRules. Hierdoor heeft u een completer overzicht van uw gevaarlijke stoffen, inclusief alle maatregelen en risicoanalyses. Ontvangt u bladen van OIT? Laat het ons weten door een e-mail te sturen naar support@dentalrules.nl, zodat wij de koppeling voor u kunnen realiseren.

Heeft u ook een VGT- of Hofmeesterportaal voor VIB-bladen? Laat het ons dan weten, zodat wij ook hiervoor een koppeling kunnen realiseren.

Mocht u OIT nog niet kennen, dan stelt OIT zich graag aan u voor.

Ontmoet OIT

“OIT® BV te Nijkerk is actief in Nederland vanaf 2010, in deze periode zijn wij uitgegroeid tot een onafhankelijke en allround leverancier voor de orthodontiepraktijk met een zeer breed assortiment en merken portfolio.

OIT® is distributeur voor Nederland van G&H Orthodontics en voert tevens het assortiment van andere grote fabrikanten van orthodontie producten zoals 3M Unitek, Ormco, Reliance, GC Orthodontics, Dentiro, Hu-Friedy, EverSmile®, DentaSonic, Edenta, Ixion, Essix, Aditek, Gestenco, Dentasonic, Highland Metals, EverSmile, Scheu Dental Technology, Orthometric, ClearCorrect, OrthoBoneScrew, YOAT Corp. en meer. Ruim 10.000 artikelen op voorraad en dit aantal groeit dagelijks. Vandaag besteld, volgende werkdag in huis. Centraal gevestigd in Nijkerk.

Naast het orthodontie assortiment voeren wij ook een complete range van disposables, handschoenen, hygiëne en desinfectie materialen, instrumenten, hand- en hoekstukken, etc. Wij staan voor persoonlijk zakendoen en een deskundig support naar onze klanten. Onze webshop ondersteunt de dagelijkse praktijk met eigen favorieten lijsten om makkelijk herhaal bestellingen te doen, de inkoop kost minder tijd!

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn en vanwege een toenemende vraag hebben we de samenwerking gestart met DentalRules. Door deze samenwerking kunnen onze klanten via OIT® gebruik maken van een online portaal met hier alle benodigde documenten op het gebied van gevaarlijke stoffen; het OIT® Ontzorgt Servicepakket Gevaarlijke Stoffen.”

Menu