Het verhaal van DentalRules | Software voor uw tandartsenpraktijk

Ontmoet Rohan

Mijn naam is Rohan en sinds 1 juni ben ik werkzaam bij DentalRules.

Gedurende mijn carrière heb ik veel ervaring opgedaan in verschillende rollen, van klantenservice tot teamleider. Na ruim 10 jaar was ik klaar voor een nieuwe uitdaging.

Ik maakte voor het eerst kennis met DentalRules via de tandartspraktijk waar mijn vrouw werkt en was direct enthousiast. DentalRules bood alles wat nodig was om soepele en efficiënte support te leveren. Deze ervaring inspireerde me om deel uit te maken van het team en bij te dragen aan de klantenservice die DentalRules biedt.

Met mijn ervaring en kennis streef ik ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ik kijk ernaar uit om mijn expertise in te zetten en samen met u te werken aan een naadloze en plezierige ervaring. Mijn doel is om elke interactie met onze klanten zo positief en helpend mogelijk te maken.

Naast mijn werk ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn vaardigheden te verbeteren en up-to-date te blijven met de nieuwste trends en technologieën in de tandheelkunde. Dit stelt mij in staat om u de best mogelijke ondersteuning te bieden, ongeacht de complexiteit van uw vraag of probleem.

Ik ben enthousiast om deel uit te maken van dit dynamische team en ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan het succes van DentalRules.

Ik sta klaar om u te helpen!

 

Groetjes,

Rohan

Menu