Vereenvoudig gemakkelijk de administratie in uw tandartspraktijk

Overzicht creëren

Vereenvoudigde
administratie

Met de software van DentalRules bespaart u iedereen in de praktijk tijd en creëert u bovendien meer rust en zekerheid.

Het bijhouden, controleren en overzichtelijk houden van alle registraties is een intensieve bezigheid die naarmate uw praktijk groeit steeds meer tijd in beslag neemt en meer vraagt van uw team. Veel van deze verantwoordelijkheden worden neergelegd bij de praktijkmanager. Het gevaar van toenemende administratieve druk vanuit wet- en regelgeving en vanuit organisaties als het KIMO, beroepsorganisaties en universiteiten is dat de praktijkmanager verandert in een administratief medewerker en zo niet meer toekomt aan zijn of haar managementtaken.

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van documentatie die u in ons systeem kunt invoeren, waardoor de administratie voor de praktijkmanager vereenvoudigd wordt.

Protocollen

DentalRules werkt met automatisch versiebeheer. Dit betekent dat u een melding krijgt wanneer u een protocol opnieuw dient te beoordelen. Dit voorkomt losse of dubbele protocollen die verspreid zijn over de praktijk.

Vergaderdocumenten

Alle vergadernotulen zijn na te lezen en vanaf elke computer te raadplegen voor de genodigden van de desbetreffende vergadering.

Gevaarlijke stoffen

DentalRules biedt een overzicht van alle stoffen in uw praktijk en de gevaren die hieraan verbonden zijn. Deze hoeven dus niet meer uitgeprint te worden, in een map gedaan of opgeslagen te worden op de computer.

Onderhoud en storingen aan apparatuur

Al uw apparatuur heeft onderhoud nodig. Met DentalRules wordt u daaraan herinnerd: u krijgt een melding wanneer u actie moet ondernemen. Als u vervolgens aangeeft dat u het onderhoud aan het apparaat hebt uitgevoerd, houdt het systeem automatisch bij wanneer u de volgende onderhoudstaak moet uitvoeren. Wanneer de monteur het apparaat heeft onderhouden, voert u de onderhoudsbon in DentalRules in. Dit betekent onder meer dat u geen overvolle mappen met onderhoudsbonnen meer nodig hebt. Wanneer informatie over het apparaat geraadpleegd moet worden, is dit eenvoudig zichtbaar in DentalRules.

Met DentalRules heeft u bovendien een overzicht van alle storingen aan een specifiek apparaat. U heeft daarnaast de reparatiebonnen direct paraat.

Personeelsdocumentatie

Deze module bevat alle documentatie van functioneringsgesprekken, contracten en hepatitis-b-vaccinaties. U krijgt meldingen wanneer personeelsinformatie ontbreekt. Zo bent u er altijd zeker van dat de personeelsdocumentatie compleet, digitaal en veilig opgeslagen is.

Wat vinden wij belangrijk?

Klanttevredenheid

Wij vinden het belangrijk dat de software u ook echt helpt.

Hoogste kwaliteit

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Uw feedback

Wij gebruiken uw feedback om ons systeem te verbeteren.

Zekerheid

U kunt gerust zijn dat alles op orde is.

Wat bieden wij onze klanten?

Interim Praktijkmanagement

Ondersteuning van een ervaren praktijkmanager bij u in de praktijk.

ISO-9001/HKZ-certificering

Patiëntenquête

Voor de KRT-punten en gekoppeld aan uw medewerkers.

Video’s

Uitlegvideo’s over nieuwe wet- en regelgeving.
Menu