Over ons

De afgelopen jaren is de druk vanuit wet- en regelgeving en de administratieve last enorm toegenomen.  Tegelijkertijd wordt er in veel praktijken nog steeds een hoop op papier bijgehouden, wat het lastig maakt om het overzicht te behouden. Daarnaast is de tandarts niet juridisch opgeleid, waardoor het lezen en bijhouden van wet- en regelgeving lastig en tijdrovend is. Wij ontzorgen volledig op het gebied van wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat de praktijk volledig digitaal werkt. Onze software is specifiek ontwikkeld voor de mondzorg.

Wij zijn ervan overtuigd dat er met ons programma en de bijhorende dienstverlening praktijken het overzicht houden, makkelijker kunnen schalen in grootte en tegelijkertijd meer tijd hebben voor de patiënt.

Wij blijven constant innoveren en ontzorgen door te luisteren naar de behoeftes vanuit de praktijk en tegelijkertijd de wet- en regelgeving te monitoren. Door deze ontwikkelingen sluit onze software en de bijhorende dienstverlening naadloos aan op veranderingen in de branche en de behoefte vanuit de praktijk. Door een vast team van programmeurs zorgen wij ervoor dat innovaties snel worden doorgevoerd. Tegelijkertijd realiseren wij ons dat elke praktijk hetzelfde is maar ook weer compleet anders. Daarom begeleiden wij elke praktijk intensief zodat het programma ingericht is op uw praktijksituatie maar tegelijkertijd de wet- en regelgeving in acht wordt genomen. Door te werken met het ‘drie kliks principe’ is alles binnen het programma snel toegankelijk. DentalRules is niet alleen een programma voor de praktijkhouder of manager, maar voor iedereen binnen de praktijk. Om deze reden verzorgen wij ook een training voor het hele personeelsbestand, zodat iedereen optimaal gebruik van onze software kan maken.

Alle voordelen van DentalRules

Personeelsdossier

Al uw personeelsdocumentatie speciaal voor de mondzorg

Vergaderingen

Actiepunten kunnen niet meer vergeten worden en notulen worden in het programma opgeslagen

Roosters

Gemakkelijk al uw personeel inplannen en her-inplannen

Intranet

Stuur meldingen voor de hele praktijk, chat in groepen of onderling

Verzuimregistratie

Alle verzuimaanvragen en overuren digitaal in één overzicht gekoppeld aan het rooster

Koppeling met salarisverwerkingsprogramma

Synchronisatie  met uw salarisverwerkingsprogramma

Ons verhaal

Kasten vol met protocollen, onderhoudsbonnen, storingsbonnen, personeelsdocumenten en papieren aftekenlijsten maken het lastig om de juiste informatie snel te raadplegen. De moeder van de oprichter van DentalRules liep tegen deze problemen aan. Zij zag erg op tegen het inzetten van protocollen of het analyseren van documentatie en zij wist niet waar ze moest beginnen. De juiste informatie was moeilijk vindbaar en soms ingewikkeld door de constant veranderende wet- en regelgeving. Ondertussen heeft heel Tandheelkundig Nederland hiermee te maken.

DentalRules gelooft dat de manier waarop kwaliteitsmanagement wordt uitgevoerd, geoptimaliseerd kan worden door middel van digitalisering en automatisering binnen de mondzorg. Het opzetten van kwaliteitsmanagement en het waarborgen hiervan willen wij voor de praktijk efficiënter, effectiever en plezieriger maken. Het voeren van optimaal kwaliteitsmanagement; het managen, optimaliseren en controleren van alle processen binnen de praktijk, wordt steeds belangrijker. Praktijken groeien in omvang en de druk vanuit de overheid, met betrekking tot veranderende wet- en regelgeving, zorgverzekeraars, declaratiekantoren en de daaruit vloeiende inspectie, neemt toe. Een compleet kwaliteitsmanagementsoftwaresysteem dat processen digitaliseert, automatiseert en de juiste ondersteuning biedt op het gebied van wet- en regelgeving, kan veel tijdswinst, gemak, zekerheid en kwaliteit realiseren.

DentalRules staat voor betrokkenheid, gedrevenheid, betrouwbaarheid, innovatie en flexibiliteit. Dit laten wij zien door constant te vragen naar feedback en behoeftes van onze klanten, het monitoren van de veranderende wet- en regelgeving en een verfrissende blik van diverse teamleden. Zij bestaan uit onder andere programmeurs, juridisch onderlegde medewerkers en bedrijfskundigen. Met dit team en deze waardes willen wij onze klanten nog meer ontzorgen, ondersteunen en inzicht bieden in informatie en processen die binnen de praktijk plaatsvinden.

De kwaliteit van het systeem wordt bepaald door hoe zij ons systeem integreren in de dagelijkse werkroutine. De relatie die wij met onze klanten hebben is net zo belangrijk als de kwaliteit van ons systeem. Daarom werken wij elke dag met de visie “wij zijn pas tevreden als u dat ook bent”.

DentalRules is een kwaliteitsmanagementsoftwaresysteem om overzicht en inzicht te bieden in alle documentatie en processen binnen een mondzorgpraktijk. Dit betekent dat wij alle processen van een praktijk digitaliseren en zo veel mogelijk automatiseren. Daarnaast bieden wij ondersteunende dienstverlening in de vorm van het monitoren en toelichten van de veranderende wet- en regelgeving. Dit wordt gedaan door middel van video’s, documentatie en model-protocollen.

De software is voor iedereen binnen uw praktijk, van de assistente tot aan u als praktijkhouder. Het is software dat het team binnen uw praktijk zekerheid en gemak geeft en helpt naar de volgende stap in het voeren van kwaliteitsmanagement. Daarnaast zorgt DentalRules voor het meest belangrijke binnen uw praktijk: meer tijd voor de patiënt.

Het team van DentalRules

Patrick Vollenbroek

Oprichter / Directeur

Jelle Verdorst

Mede-eigenaar / Accountmanager

Justine Moes

Manager klantenservice

Caroline van der Lof

Customer success manager

Saskia de Jong

Support medewerker

Yoeri Bax

Accountmanager

Matthijs Vollenbroek

Administratief medewerker / Developer

Oscar van der Staak

Customer success manager

Savio Kwasiba

Software Developer

Jeremy ter Cock

Software Developer

Romy Huisman

Customer success manager - UX designer

Nouri Kalai

Customer success manager

Emma Stekelenburg

Juridisch Medewerker / Administratief medewerker

Frank Tuin

Administratief medewerker

Tim Preijn

IT-support en verkoop
Menu