PARO 2019 - DentalRules

PARO 2019

PARO2019 gaat niet alleen over parodontologie, maar ook over teamwork. Tandarts, mondhygiënist en tandarts(preventie)assistent zijn hier allemaal nauw betrokken, waardoor teamwork van groot belang is. Om dit te realiseren zijn focus en gestroomlijnde processen van groot belang.

 

Het stroomlijnen van processen wordt veelvoudig gedaan door middel van protocollen. Toch is de vraag vaak: ‘Zijn ze wel correct geschreven?’, ‘Kloppen ze wel volgens de meest actuele wetgeving?’ En daarna misschien nog wel de meest belangrijke vraag: ‘Hoe zorg ik ervoor dat iedereen in mijn team deze werkwijze ook volgt?’.

 

Verder zijn er veel zaken die af kunnen leiden of vertragend werken. Denk hierbij aan storingen aan apparatuur, aftekenlijsten en onderhoud. Hoe wordt dit gemonitord en effectief ingezet?

 

Wij van DentalRules dragen door middel van software bij aan het stroomlijnen van deze processen. Verder zorgen wij ervoor dat de randzaken zoals onderhoud, aftekenlijsten, storingen en gevaarlijke stoffen te allen tijde inzichtelijk zijn. Dit heeft als uiteindelijk resultaat: complete digitalisering binnen de praktijk.

 

Verder ontzorgen wij bij veranderende wet- en regelgeving. Dit doen wij door het aanleveren van toelichtingsvideo’s, bijhorende documentatie en model-protocollen.

 

Dit heeft als uiteindelijk resultaat: minder fouten, minder onnodig tijdverlies aan randzaken, beter teamwork en meer focus op de patiënt.

Graag vertellen wij u meer over ons systeem tijdens het congres. 

Bent u niet in de gelegenheid om ons deze dag te bezoeken? Vraag dan zeker een demo aan!

Menu