Plattegrond DentalExpo

Wij hebben voor u alle benodigde informatie klaargezet voor de DentalExpo, zodat u het juiste protocol volgt om zorgeloos op de locatie aan te komen. Daarnaast hebben wij een plattegrond voor u gemaakt, die op deze pagina is te downloaden en eventueel te printen.

Hoe kom ik bij de DentalExpo?

Hieronder leggen wij de verschillende manieren om bij de DentalExpo te komen.

Hoe kom ik er met de auto?

De RAI Amsterdam ligt direct aan de ringweg A10 (afslag 9). Daar staan er d.m.v. borden aangegeven hoe u het makkelijkst kunt parkeren.

Wat zijn de parkeerkosten?

U kunt overdekt onder de RAI parkeren, zodat u direct kunt doorlopen naar de hal. U kunt kiezen om €4,00 per uur te betalen met een maximumtarief van €25,00. Of u kunt een dagkaart kopen voor €21,00. Dan weet u ieder geval zeker dat u niet hoeft te wachten bij de  betaalautomaat om weg te rijden of dat u uw parkeerkaartje kwijt raakt.

Een link om uw parkeerkaart te bestellen vindt u hier: https://parkeren.rai.nl/nl/booking/period.html 

Hoe kom ik er met OV?

Met het OV gaan is hetzelfde als het gebruik van een protocol, het is belangrijk om hem te volgen. Anders staat u zometeen op het verkeerde station of vertraagt u!

Het makkelijkst is om via www.9292.nl uw route te plannen. Wanneer u de trein/tram uitloopt ziet u gelijk de route aangegeven naar de DentalExpo.

In welke hal is de DentalExpo?

De DentalExpo bevindt zich in Hal 8. Dit is één van de grootste hallen van de DentalExpo. Er staat door de hele RAI aangegeven hoe u daar komt. Volgt u de protocollen van de RAI dan komt u dus zorgeloos aan in de juiste hal en heeft u volledig papierloos gewerkt!

Printen kaartje:

Ze kunnen uw kaartje digitaal scannen bij de ingang! Zo kunt u hem ook niet vergeten. Geen zorgen en volledig zonder papier!

Plattegrond DentalExpo

U kunt hier de plattegrond printen van de DentalExpo! Zo kunt u ons makkelijk vinden op de Expo!

DentalRules blog

Vorig bericht
DentalRules op de DentalExpo
Volgend bericht
Hygiënemaatregelen DentalExpo
Menu