Protocollen tandartspraktijk - DentalRules

Protocollen tandartspraktijk

Protocollen voor Tandartsen

Wilt u meer te weten komen over protocollen en richtlijnen voor uw tandartsenpraktijk? Wilt u weten hoe u deze protocollen en richtlijnen scherp onder controle kunt houden? DentalRules is een digitaal systeem dat het voor u inzichtelijk maakt hoe protocollen en richtlijnen binnen uw tandartsenpraktijk moeten worden toegepast.
Protocollen en richtlijnen vormen de basis voor een consistente praktijkvoering. Het kwaliteitssysteem van DentalRules ondersteunt u bij het voldoen aan de eisen die de steeds veranderende wet- en regelgeving aan u stellen. Het inzetten van DentalRules maakt dat uw praktijk voldoende tijd beschikbaar houdt voor het belangrijkste proces: optimale zorg voor de patiënt.
DentalRules kijkt met een verfrissende blik. Met de alles omvattende software zorgt DentalRules ervoor dat een praktijk weer overzicht heeft en efficiënter en effectiever te werk gaat. Het kost ontzettend veel tijd om al uw protocollen en richtlijnen zelf up-to-date te houden, daarom hebben wij voor dit probleem een overzichtelijk systeem ontwikkeld dat deze zaken kan bijwerken.
DentalRules gelooft dat tandartsen zich moeten richten op de optimale zorg voor de patiënt. Zo ontzorgt DentalRules u op de constante wijzigingen in veranderde wet- en regelgeving en geven wij u overzicht op het gebied van protocollen, taken, onderhoud aan apparatuur, incidenten en storingen. Ervaar nu het gebruiksgemak van de software door een interactieve demonstratie.

Menu