Rooster

Altijd controle of u de juiste bezetting heeft

Digitale aanvragen van vakantie-uren en overuren

Synchronisatie met uw salarisverwerkingsprogramma

In het programma maakt u een rooster op maat gemaakt voor uw praktijk, zodat u en al uw personeel altijd weten wanneer en waar hij/zij moeten werken. Uw roostering in Excel of op papier is verleden tijd, u kunt uw personeel eenvoudig en snel in DentalRules inplannen. Wanneer een medewerker een vakantieaanvraag heeft ingediend en u deze heeft goedgekeurd, zal het programma u suggesties geven welke andere medewerkers met dezelfde functietitel op dat moment beschikbaar zijn. Plant u een medewerker extra in? Dan worden automatisch de overuren bijgehouden.

Overuren worden ingediend door de medewerker in het programma en u kunt deze daarna goedkeuren. Eind van de maand geeft u aan welke data naar de accountant moet worden doorgestuurd en deze informatie wordt automatisch in het salarisverwerkingsprogramma verwerkt. Zo hoeft u nooit meer een mail met mutaties te versturen naar uw accountant!

Het programma is speciaal ingericht voor de mondzorg en wordt samen met u ingericht. Al uw bijzonderheden zijn mogelijk!
Personeelsdossier

Al uw personeelsdocumentatie speciaal voor de mondzorg

Vergaderingen

Actiepunten kunnen niet meer vergeten worden en de notulen worden in het programma opgeslagen

Intranet

Stuur meldingen voor de hele praktijk, chat in groepen of onderling

Protocollen

Alle benodigde protocollen voor uw praktijk

Menu