Rooster - DentalRules

Rooster

Altijd controle op de bezetting

Digitaal verlof en verzuim aanvragen en overuren indienen

Automatisch uren bijhouden

Uw roostering in Excel of op papier is verleden tijd: u kunt uw personeel eenvoudig en snel in DentalRules inplannen. In het systeem maakt u een rooster dat op maat is gemaakt voor uw praktijk, zodat uw medewerkers altijd weten waar en wanneer zij moeten werken.

Wanneer een medewerker een vakantieaanvraag heeft ingediend, geeft het systeem u suggesties voor andere medewerkers met dezelfde functietitel die op dat moment beschikbaar zijn. Daarna kunt u de aanvraag goed- of afkeuren. Plant u een medewerker extra in? Dan worden automatisch de extra uren bijgehouden. Overuren worden door de medewerker in het systeem ingediend, waarna u ze kunt goedkeuren.

In DentalRules maakt u eenvoudig planningen. Wanneer u een nieuw rooster maakt, doet u dit in het conceptrooster dat alleen voor u zichtbaar is. In het conceptrooster kunt u planningen maken zonder dat het gevolgen heeft voor het live rooster. Zo kunt u controleren of het rooster voldoet voordat u het rooster live zet. In het conceptrooster bekijkt u onder meer het vakantierooster voordat u het nieuwe rooster voor iedereen zichtbaar maakt.

Het systeem is speciaal ingericht voor de tandheelkunde en wordt samen met u ingericht. Al uw bijzondere roosterwensen zijn mogelijk!
Personeelsdossier

Al uw personeelsdocumentatie speciaal voor de mondzorg

Vergaderingen

Actiepunten kunnen niet meer vergeten worden en de notulen worden in het programma opgeslagen

Intranet

Stuur meldingen voor de hele praktijk, chat in groepen of onderling

Protocollen

Alle benodigde protocollen voor uw praktijk

Menu