Seminar: Hoe haalt u het maximale uit DentalRules? - DentalRules

Seminar: Hoe haalt u het maximale uit DentalRules?

Na meerdere succesvolle en informatieve seminars zijn we verheugd om een nieuw seminar te organiseren op woensdag 15 november in het WTC Almere. Dit seminar is ontworpen om uw productiviteit en efficiëntie te verhogen, speciaal gericht op hoofdgebruikers en managers. We kijken ernaar uit om samen met u te ontdekken hoe uw praktijk het maximale uit DentalRules kan halen.

We starten het seminar met een uitgebreide uitleg van de basismodule. In dit onderdeel zetten we alles op een rij m.b.t. het verbeteren van dagelijkse processen, naleving van wetgeving en efficiëntie van financiële zaken. Daarna richten we ons op het personeelsbeheer, zoals urenregistratie, planning en documentatie. Na het seminar weet u precies hoe u het maximale uit DentalRules haalt. We sluiten af met een volledig verzorgde lunch.

Deelname aan dit seminar is gratis voor de eerste inschrijving. Voor elke aanvullende deelnemer bedragen de kosten €125,- excl. btw per persoon.

Kunt u onverwachts niet deelnemen aan het seminar? Geen probleem. U kunt uw deelname tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.

De planning

De planning voor deze dag is als volgt:

  • 09:30 – 09:45: Inloop
  • 09:45 – 10:00: Introductie
  • 10:00 – 13:00: Seminar: Hoe haalt u het maximale uit DentalRules
  • 13:00 – 14:00: Afsluitende lunch

Locatie

World Trade Center Almere
P.J. Oudweg 4
1314CH Almere

Inschrijven?

Geïnteresseerd? Klik hier om u in te schrijven.

Menu