Volledig in de cloud | Praktijkmanagementsysteem DentalRules

Draait volledig in de cloud

Volledig in de Cloud

Doordat DentalRules volledig in de cloud draait, bent u niet meer afhankelijk van een server en de bijbehorende systeembeheerder. U kunt simpelweg uw browser openen, inloggen en gebruik maken van DentalRules.

Platformonafhankelijk
Aangezien DentalRules een webapplicatie is, kan het worden gedraaid op ieder besturingssysteem of apparaat dat een browser ondersteund. Het maakt dan ook niet uit of u Mac, Windows of Linux gebruik, of DentalRules op uw telefoon, tablet of computer opent.

Back-ups
Er worden constant back-ups gemaakt van ons systeem, zo blijven de opgeslagen gegevens altijd veilig.

Snel
Doordat ons systeem in de cloud draait is het niet afhankelijk van de snelheid van uw computer. Het programma draait feilloos in uw browser en zorgt ervoor dat DentalRules altijd efficiënt blijft werken, ook naast het draaien van zware programma’s op uw computer.

  Klik de afbeelding om te vergroten.

Draait onafhankelijk van uw patiëntenprogramma

Alle overige zaken die niet direct met de patiënt te maken hebben, worden in DentalRules geregeld. U logt ‘s ochtends in bij uw patiëntprogramma en DentalRules en u bent direct op de hoogte wat er die dag allemaal speelt m.b.t. patiënten en praktijkzaken.
DentalRules kan ook naast uw patiëntprogramma worden gebruikt, zonder dat dit conflicten tussen de programma’s oplevert. Het programma draait volledig in de cloud en u gebruikt het programma eenvoudig via uw browser.

Menu