Lees nu ons verhaal! | Praktijkmanagement Tandarts | DentalRules

Modelprotocollen database

Alle benodigde protocollen

Wij zorgen ervoor dat een praktijk alle benodigde protocollen heeft om alles gestroomlijnd te laten verlopen. Wij stellen een database met model-protocollen voor u beschikbaar. Deze kunt u ten alle tijden raadplegen en u kunt hier informatie uithalen voor uw eigen praktijk.
Deze protocollen zijn conform het behalen van een eventuele ISO-9001:2015/HKZ-certificering. De protocollen worden in ons programma ingedeeld op basis van processen. Deze kunt u zelf aanpassen naar eigen inzicht. De medewerker hoeft zich alleen maar af te vragen waar in het proces hij zich bevindt. Daar kan hij al zijn benodigde protocollen/werkwijze vinden.

  Klik de afbeelding om te vergroten.

Hoe werkt dit in de praktijk?
Wij vragen de huidige protocollen van de praktijk op en voegen waar nodig model-protocollen toe. Wanneer alle protocollen afgesteld zijn op uw praktijk, wijst u de protocollen toe aan de medewerkers die hiermee te maken hebben.

Elk protocol, waar de desbetreffende medewerker mee te maken krijgt, wordt afgetekend als gelezen, begrepen en akkoord. Verandert er een protocol? Dan tekent de medewerker opnieuw af. Zo bent u ten alle tijden zeker dat uw medewerkers op de hoogte zijn van de veranderingen binnen uw praktijk.

Menu