Volledig Tandarts Praktijkmanagementsysteem | DentalRules

Volledig kwaliteitsmanagementsysteem

Inzicht in het proces

Wij zorgen ervoor dat een praktijk alle benodigde protocollen heeft om alles gestroomlijnd te laten verlopen. Wij stellen een database met model-protocollen voor u beschikbaar. Deze kunt u ten alle tijden raadplegen en u kunt hier informatie uithalen voor uw eigen praktijk.
Daarnaast dient u conform de WKKGZ (De Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg) actief bezig te zijn met kwaliteitsmanagement en dient u dit aan te kunnen tonen.
U heeft vanuit één dashboard inzicht in alle processen die binnen uw praktijk plaatsvinden. Zo kunt u gemakkelijk zien waar de verbeterpunten liggen en deze snel doorvoeren.

  Klik de afbeelding om te vergroten.

Hoe werkt dit in de praktijk?

Neem de volgende situatieschets: Een patiënt kwam binnen voor zijn afspraak, maar het techniekwerk was nog niet binnen. De patiënt is hier niet over geïnformeerd en is dus voor niks naar de praktijk gekomen. Deze situatie is een negatieve ervaring voor de patiënt, dus moet er worden gekeken naar hoe dit probleem is ontstaan. In ons programma kunt u gemakkelijk op zoek gaan.

Klopt het protocol? Was er een storing aan de telefonie op dat moment, waardoor er niet gebeld is? Is de taak dat het techniekwerk gecontroleerd is wel afgevinkt? Was er onderbezetting bij de balie waardoor er geen tijd was om de patiënt te bellen? Al deze zaken kunt u vinden en vervolgens kunt u actie ondernemen door middel van één muisklik.

Menu