Software tandarts - DentalRules

Software tandarts

Constante
snelle doorontwikkeling

“Door constante snelle doorontwikkeling zorgen wij ervoor dat u altijd de meest hoogwaardige en complete software heeft.”

Dit alles doen wij in samenwerking met een team van programmeurs, mensen die juridisch zijn onderlegd, maar ook vanuit onze eigen praktijkervaring. Wanneer wij een ‘tool’ hebben gemaakt, vragen wij feedback aan onze klanten om de toepasbaarheid voor u optimaal te maken.

Wij hebben voor de volgende richtlijnen bijvoorbeeld onderdelen verwerkt in ons programma:

• Wet Kwaliteit Klachten Geschillen Zorg (WKKGZ): een incidentenregistratieformulier dat u een melding geeft wanneer er iets doorgegeven moet worden aan de inspectie.

• Risico en Inventarisatie: wij verwerken de gevaarlijke stoffen voor u conform de eisen die worden gesteld aan het register, dat u hiervoor dient bij te houden.
En zo zijn er nog vele voorbeelden hierin te geven. Onze organisatie kenmerkt zich door het tevreden houden van onze klanten. Door het constante investeren in ontwikkeling zorgen wij voor hoge klanttevredenheid, waarop de groei van onze organisatie gebaseerd is.

Wij geloven dat als u een specifieke behoefte heeft, u hier geen maanden op hoeft te wachten. Als dit mogelijk een interessante toevoeging voor velen is, zal dit op korte termijn in ons systeem verwerkt kunnen zijn.

Menu