Complete tandartsenpraktijk software | AVG Proof | DentalRules

DentalRules helpt bij

Dagelijkse processen

Alle zaken die actie vereisen in één overzicht. Klik op een kopje hieronder en lees meer over elk onderdeel.

Protocollen

Alle benodigde protocollen voor uw praktijk. De protocollen zijn altijd up-to-date en binnen handbereik voor alle collega’s.

Hoekstukken

Een totaaloverzicht van al uw hoekstukken en inzicht in eventuele reparaties aan de hoekstukken in uw praktijk. Daarnaast kunt u uw merken en leveranciers vergelijken op prijs en kwaliteit.

Taken

Een overzicht van al uw dag-, week-, maand- en jaartaken. Zo wordt iedereen binnen de praktijk eraan herinnerd om de taken op tijd uit te voeren.

Incidenten- en klachtenregistratie

Incidenten- en klachtenregistratie en verbetervoorstellen conform de Wkkgz. U heeft zekerheid dat de formulieren volledig worden ingevuld en krijgt duidelijkheid of sprake is van een calamiteit.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

De registers die u volgens de AVG moet bijhouden: het verwerkings- en datalekkenregister.

Implantatenregister

Al uw geplaatste implantaten snel en gemakkelijk registreren voor de NVOI-accreditatie. Daarmee heeft u altijd een actueel overzicht van uw voorraad. Bovendien wordt het patiëntenpaspoort automatisch gegenereerd.

Storingenregister

Een compleet overzicht van al uw apparatuur en de bijbehorende storingen in uw praktijk. Hierdoor heeft u geen onnodige communicatie meer over storingen.

Gevaarlijke-stoffenregister

Een overzicht van al uw stoffen en de bijhorende risico’s. U heeft zo altijd een up-to-date risicoanalyse tot uw beschikking.

Human Resource Management

Al uw personeelsdocumentatie, roosters, verzuimregistratie en urenregistratie geautomatiseerd, gecentraliseerd en gekoppeld aan uw salarispakket.

Personeelsdossier

Zekerheid dat al uw personeelsdocumentatie compleet is. De module is speciaal toegespitst op de tandheelkunde.

Vergaderingen

Actiepunten kunnen niet meer vergeten worden en notulen worden in het systeem opgeslagen, zodat u hierin altijd inzicht heeft. Daarnaast kunt u vergaderingen eenvoudig vooruitplannen.

Rooster

Gemakkelijk al uw medewerkers (her)inplannen en de bezetting borgen. Zo kunt u eenvoudig verlof, verzuim en overuren indienen en worden uren automatisch bijgehouden.

Intranet

Meldingen versturen naar de hele praktijk, in groepen of onderling chatten. Hierdoor kunt u gemakkelijk werk en privé gescheiden houden.

Verzuim-, verlof- en overurenregistratie

Alle verzuim- en verlofaanvragen en overuren digitaal in één overzicht registreren. Deze worden automatisch bijgehouden vanuit het rooster en/of de aanvragen. U kunt zo eenvoudig vervangers zoeken.

Koppeling met salarisverwerkingsprogramma

Synchronisatie van DentalRules met uw salarisverwerkingsprogramma. Geen informatie meer dubbel invoeren en het aantal fouten beperken.

Enquête

Onderzoek doen bij uw patiënten en medewerkers conform de ISO:9001-eisen en geschikt voor het indienen bij kwaliteitsregisters. De enquêtes zijn geheel aan te passen aan uw wensen en bieden altijd inzicht in de resultaten.

"DentalRules is ter mentale ondersteuning van de hele tandartspraktijk."

Annemieke KollenPraktijkmanagerBekijk klantcase

Onze visie op software voor praktijkzaken

De processen in een tandartspraktijk liggen steeds vaker onder een vergrootglas, worden uitgebreider en veranderen constant. Dit is voornamelijk het gevolg van veranderende wet- en regelgeving en nieuwe richtlijnen vanuit organisaties als het KIMO, beroepsorganisaties en universiteiten. U dient niet alleen rekening te houden met wet- en regelgeving en na te denken over de patiëntervaring in uw praktijk, maar het is ook nodig om na te denken over de borging van de personeelsplanning en alles wat daarbij komt kijken, zoals de vakantie-uren van medewerkers.

Deze processen moeten daarom strak zijn georganiseerd en constant gemonitord worden. DentalRules biedt overzicht op al uw praktijkzaken en kijkt daarbij verder dan de wet- en regelgeving waaraan u moet voldoen. DentalRules helpt u zo om de kwaliteit die uw praktijk levert te waarborgen. Doordat u in DentalRules al uw taken, registraties en administratie bijhoudt, creëert u overzicht en rust. Niet alleen de medewerkers zullen dit merken, maar ook de patiënt. Aan het einde van de dag kunt u met een gerust hart de praktijkdeur sluiten, omdat de dag gestroomlijnd is verlopen en u weet dat dit morgen weer zo zal zijn. U weet welke acties nog openstaan en dat alle belangrijke taken zijn opgepakt door uw team.

Menu