Structuur | Tandarts Praktijkmanagementsysteem | DentalRules

Structuur in bedrijfsprocessen

DentalRules ontzorgt

Meer tijd voor uw patiënten, minder administratieve lasten.

Met DentalRules behoudt u eenvoudig het overzicht van alle verplichtingen waaraan u moet voldoen. Ons systeem vereenvoudigt voor u de administratieve verplichtingen, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op uw patiënten. Als tandarts wilt u immers het liefst met uw vak bezig zijn, niet met de administratie ervan.

Veel handelingen worden geautomatiseerd en de administratieve taken zijn eenvoudig te delegeren en controleren. Bovendien zijn de processen altijd inzichtelijk. Zo zijn zorgen over veranderende wet- en regelgeving met DentalRules niet meer nodig. DentalRules houdt deze voor u bij en helpt u om eenvoudig te voldoen aan de verplichtingen. Alles is gecentraliseerd in één systeem.

De software van DentalRules is een kwaliteitsmanagementsysteem waarmee u meer structuur kunt aanbrengen in de bedrijfsprocessen van uw praktijk. Het is een raamwerk waaraan u zelf invulling kunt geven. Het systeem is dan ook flexibel: op basis van de best practices kunt u kiezen wat het beste past bij uw praktijk. Na een eenmalige installatie en een bijhorende training aan het gehele team is het systeem volledig ingericht en direct te gebruiken.

Wat vinden wij belangrijk?

Klanttevredenheid

Wij vinden het belangrijk dat de software u ook echt helpt.

Hoogste kwaliteit

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Uw feedback

Wij gebruiken uw feedback om ons systeem te verbeteren.

Zekerheid

U kunt gerust zijn dat alles op orde is.

Wat bieden wij onze klanten?

Interim Praktijkmanagement

Ondersteuning van een ervaren praktijkmanager bij u in de praktijk.

ISO-9001/HKZ-certificering

Patiëntenquête

Voor de KRT-punten en gekoppeld aan uw medewerkers.

Video’s

Uitlegvideo’s over nieuwe wet- en regelgeving.
Menu