DentalRules heeft de perfecte software voor tandartsen ontwikkeld. Hierin kunt u alles gemakkelijk bijhouden en ziet u alle protocollen.

Tandarts Software

Tandarts software

Het enige wat ik nodig heb als tandarts is software om mijn patiëntengegevens in te verwerken.

Wij van DentalRules hebben voor u de beste tandarts software om de patiëntengegevens te verwerken. Dit is door wet- en regelgeving, druk vanuit de zorgverzekeraars, groeiende praktijken en digitalisering eigenlijk niet meer verantwoord. Het hebben van alle andere zaken op papier is niet alleen minder overzichtelijk maar het is ook nog is minder veilig en kostbaarder. De enige vraag die wat ons betreft nog open staat: hoelang duurt het nog voor dat al uw software en data binnen uw praktijk in de Cloud staat opgeslagen en beveiligd is? Daarom zorgen wij ervoor dat u de beste en beveiligde tandarts software heeft.

Waarom software voor tandartsen en andere data steeds minder op servers zal gaan staan

Dit is een grote verandering binnen alle bedrijven, maar iets waar de tandartsen en bijhorende software voor de tandartspraktijk erg op achterlopen. Het is vaak een zeer gevoelig onderwerp vanwege het type informatie, namelijk voornamelijk medische gegevens. Laten wij data vergelijken met geld, dit brengen wij ook naar de bank. Waarom, omdat de bank het geld goed beveiligd en dat het makkelijk is dat ik er altijd toegang toe heb. Breekt iemand mijn huis in of brand mijn huis af? Gaat het geld dat op mijn bank staat niet verloren. Dit zal ook gaan gelden voor de software voor uw tandartspraktijk en alle andere data die u hier opslaat.

Maar er zijn ook kosten en technische voordelen voor u en de leverancier van de software voor uw tandartspraktijk.

Software in het algemeen ondergaat grote veranderingen, waar vroeger de software voor uw tandartspraktijk geïnstalleerd werd op de server zal dit in sommige gevallen al gaan via een link op internet waar u inlogt. Des te minder informatie u opslaat bij u op de server, des te minder geld u kwijt bent aan de uw ICT-bedrijf om alles goed te onderhouden en te beveiligen. Daarnaast draagt u als tandarts ook niet meer de verantwoordelijkheid voor het goed beveiligen van alle gegevens, maar de leverancier waarmee u in een verwerkersovereenkomst dit duidelijk vastlegt. Daarom zal ik de vraag is anders stellen: Waarom heeft u nog software in uw tandartspraktijk die nog op de server draait? Wij leveren een kwaliteitsmanagementsysteem/controlemechanisme speciaal gemaakt voor u als tandarts wat volledig in de Cloud draait. Hiermee krijgt u controle over alle zaken die er spelen in uw praktijk en zorgen wij voor de beveiliging, updates en bent u niet afhankelijk van de snelheid of veiligheid van uw server.

Wat vinden wij belangrijk?

Klanttevredenheid

Wij vinden het belangrijk dat de software u ook echt helpt.

Hoogste kwaliteit

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Uw feedback

Wij gebruiken uw feedback om ons systeem te verbeteren.

Zekerheid

U kunt gerust zijn dat alles op orde is.

Wat bieden wij onze klanten?

Interim Praktijkmanagement

Ondersteuning van een ervaren praktijkmanager bij u in de praktijk.

ISO-9001/HKZ-certificering

Patiëntenquête

Voor de KRT-punten en gekoppeld aan uw medewerkers.

Video’s

Uitlegvideo’s over nieuwe wet- en regelgeving.
Menu