Tandartspraktijk starten - DentalRules

Tandartspraktijk starten

Bij het starten van een Tandartspraktijk komt een hoop kijken

Een protocol dan wel niet werkwijze vanaf het opstarten tot het afsluiten van de praktijk

Wanneer u na gaat denken over het starten van een eigen tandartspraktijk, gaat verhuizen of verbouwen denk goed na over hoe u wilt dat er wordt gewerkt en wat u wilt uitstralen. Wilt u werken met een balie of misschien wel een gastvrouw? Wat voor praktijkkleding wilt u dat de mensen achter de balie dragen? Dezelfde kleding als de behandelaars? Niet het eerste waar u aan denkt bij het starten van een tandartspraktijk, maar van groot belang voor een goede basis waarop u verder kunt bouwen.

Een protocol opstarten praktijk, moet dit dan volgens bepaalde richtlijnen?

Dit is een vraag die wij regelmatig krijgen wanneer wij met de praktijk in gesprek gaan over zijn/haar protocollen wanneer de tandartspraktijk net begonnen is, of wanneer zij al jarenlang bezig zijn, maar nu serieus gaan kijken naar het maken van protocollen. Het eerste wat ik in dit soort gesprekken vertel is dat een protocol niet alleen is om af te dekken voor wet- en regelgeving maar dat u ervoor wilt zorgen dat alles via de afgesproken regels van uw praktijk gaat. Wanneer alles volgens afspraak gaat binnen uw praktijk weet u zeker dat alles efficiënt verloopt en kunt u ervoor zorgen dat de patiënt meest optimale ervaring heeft. Zijn er dan zaken die beter kunnen? Kunt u het protocol makkelijk aanpassen of in onze database kijken of u nog een voorbeeldprotocollen ziet die u verder op weg kunnen helpen.

Het meest makkelijk is om te werken met voorbeeldprotocollen of te kijken hoe andere tandartspraktijken dit doen

Dit is waarbij wij als DentalRules tandartspraktijken helpen tijdens het starten, of dit nou gaat om het starten van een nieuwe praktijk of verbouwing of herzien van protocollen, in ondersteunen en ontzorgen. Elke praktijk is anders, maar in basis ook weer hetzelfde. Op basis van het analyseren van de protocollen van tandartspraktijken hebben wij voorbeeldprotocollen, dit noemen wij ook wel model-protocollen, kunnen wij een praktijk alle benodigde protocollen geven om een goed geregelde praktijk op te starten. Het enige wat u nog zelf moet doen is de voorbeeldprotocollen toe splitsen op uw eigen tandartspraktijk.

Hoe werkt dan zo een voorbeeldprotocol, model-protocol, precies? Hieronder een voorbeeld van het protocol opstarten praktijk.

Als we kijken naar het opstarten van de praktijk, is dit eigenlijk een proces waaronder verschillende protocollen vallen. Denk hierbij aan voorbeeldprotocollen voor onder het proceskopje tandartspraktijk zoals; opstarten receptie, opstarten behandelkamer en aantrekken praktijkkleding. Hierin staan variabelen gemeld als, de praktijkkleding moet gewassen worden in de praktijk maar wat nou als dit niet kan, wij zullen hier dan andere opties noemen die u ook kan toepassen. Zo kunt u met een gerust hart uw eigen praktijk starten, u weet namelijk zeer dat u de juiste ondersteuning heeft om uw droom te realiseren, te borgen over nog mooier te maken.

 Wilt u ondersteuning bij het regelen van uw protocollen? De juiste handvaten toegereikt krijgen om alles goed te regelen? Neem vrijblijvend met ons contact op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wat vinden wij belangrijk?

Klanttevredenheid

Wij vinden het belangrijk dat de software u ook echt helpt.

Hoogste kwaliteit

Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit.

Uw feedback

Wij gebruiken uw feedback om ons systeem te verbeteren.

Zekerheid

U kunt gerust zijn dat alles op orde is.

Wat bieden wij onze klanten?

Interim Praktijkmanagement

Ondersteuning van een ervaren praktijkmanager bij u in de praktijk.

ISO-9001/HKZ-certificering

Patiëntenquête

Voor de KRT-punten en gekoppeld aan uw medewerkers.

Video’s

Uitlegvideo’s over nieuwe wet- en regelgeving.
Menu