Trainingen voor u en uw medewerkers

Heeft u het idee dat u en/of uw medewerkers ons systeem nog niet helemaal in de vingers hebben? Schrijf u dan in voor onze trainingen. DentalRules organiseert trainingsmiddagen voor praktijkmanagers en voor medewerkers waarin u in een paar uur leert hoe u meer uit DentalRules kunt halen.

Training voor praktijkmanagers
Merkt u dat u in uw praktijk meer uit de software kan halen of lijkt het u simpelweg fijn dat een expert even met u meekijkt? Meld u dan aan voor onze trainingsmiddag op 31 maart. De training begint rond 12:00 uur met een lunch voor alle deelnemers. Van 13:30 tot 16:00 staan Justine en Caroline voor u klaar om te vertellen over de ondersteuning die DentalRules uw praktijk kan bieden. Als u het Premium- of Advanced-pakket heeft, kunt u gratis deelnemen aan de training.

Training voor uw medewerkers
Op vrijdag 1 april organiseren we een training speciaal voor uw medewerkers. Misschien heeft u nieuwe medewerkers die de training hebben gemist of zijn er medewerkers die graag het geheugen opfrissen, schrijf ze dan in. De training begint om 12:00 met een lunch, waarna Justine en Caroline van 13:30 tot 16:00 uw medewerkers een overzichtelijke uitleg geven over het gebruik van DentalRules. Met het Premium-pakket kunnen uw medewerkers de training gratis volgen. Onze Justine en Caroline verwelkomen de deelnemers graag in het WTC Almere!

Komt u ook naar het WTC Almere voor een hapje, drankje en een opfrisser over het gebruik van DentalRules? Wees er snel bij, er is ruimte voor een maximaal aantal praktijkmanagers.

U kunt zich inschrijven via support@dentalrules.nl

DentalRules blog

Vorig bericht
Nieuwe supportpagina
Volgend bericht
Meer willen weten over de statistieken van uw rooster- en urenregistratie?
Menu