Het verhaal van DentalRules | Software voor uw tandartsenpraktijk

Seminar: Van uitdaging naar oplossing

In samenwerking met Jill, de Virtuele Personeelsadviseur organiseren we een seminar op woensdag 26 juni 2024 in het WTC Almere.

Heeft u wel eens moeite met het motiveren van uw personeel? Of zou u willen dat uw personeel meer verantwoordelijkheid neemt? Zou u daarnaast willen dat u meer controle heeft over de hoeveelheid ziekteverzuim? Deze uitdagingen kunnen zowel de werkdruk als de sfeer binnen uw team aanzienlijk beïnvloeden. Het is belangrijk om de onderliggende oorzaken te begrijpen en de situatie effectief aan te pakken.

Om u hierin te ondersteunen, organiseert DentalRules het seminar ‘Van uitdaging naar oplossing’. Tijdens dit seminar gaan we dieper in op de samenhang tussen verzuim en de prestaties van uw team. We bieden u niet alleen inzicht, maar ook praktische vaardigheden en strategieën om deze complexe kwesties aan te pakken. Als bonus behandelen we ook een van de veelvoorkomende uitdagingen in de praktijk: hoe om te gaan met personeelstekort waar veel praktijken mee worstelen.

 

DentalRules en Jill, de Virtuele Personeelsadviseur hebben hun krachten gebundeld om u te ondersteunen bij uw HR-vraagstukken. Dat betekent dat DentalRules en de Virtuele Personeelsadviseur u nog meer zullen ondersteunen en ontzorgen bij HR zaken in uw praktijk.

Maak kennis met Jill, de Virtuele Personeelsadviseur voor mondzorgpraktijken

Jill is dé Virtuele Personeelsadviseur voor mondzorgpraktijken. Jill werkt op afstand, maar toch dichtbij.

Het team achter Jill kunt u zien als uw eigen virtuele HR. Bij Jill kunt u altijd terecht voor goed en betrouwbaar advies en voor praktische hulp bij het oplossen van, bijvoorbeeld, een moeilijke situatie met een medewerker. In dat soort situaties is Jill bij u aanwezig. Wel zo handig. En, u kunt rekenen op een slimme en praktische HR-aanpak.

Het team achter Jill

Gracita Linger is eigenaar en directeur van Jill, de Virtuele Personeelsadviseur. Gracita heeft jarenlange ervaring bij diverse bedrijven op het gebied van HR en veel ervaring met leidinggeven aan grote en kleine teams. Samen met Sofie Hennekens en een netwerk aan HR-specialisten werkt ze dagelijks met eigenaren en (praktijk)managers aan het oplossen van HR-vraagstukken en helpt ze met het (verder) professionaliseren van het HR-beleid. Gracita gunt praktijken de “luxe” van een eigen HR-afdeling. Dat is dan ook een van de belangrijke redenen waarom zij met Jill, de Virtuele Personeelsadviseur is gestart.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Jill, de Virtuele Personeelsadviseur en rechstreeks contact opnemen? Dat kan. Plan gerust een afspraak in via deze link (calendly.com/devirtuelepersoneelsadviseur) of bel 085 401 22 66.

Kosten seminar

De kosten voor deelname aan dit seminar bedragen € 125,- exclusief btw per persoon.

Indien u onverwacht niet kunt deelnemen, kunt u uw inschrijving tot 48 uur van tevoren kosteloos annuleren.

De planning voor deze dag is als volgt:
  • 09:45 – 10:00:  Ontvangst
  • 10:00 – 10:15:    Introductie
  • 10:15 –  13:00:   Seminar: Van uitdaging naar oplossing
  • 13:00 – 14:00:   lunch
  • 14:00 – 15:00:   Vragenuurtje
Locatie

World Trade Center Almere
P.J. Oudweg 4
1314CH Almere

Inschrijven?

Geïnteresseerd? Meld u hier aan.

Let op: de plaatsen zijn beperkt, met een maximum van 20 deelnemers.

 

Heeft u vragen? We helpen u graag verder. Stuur een e-mail naar support@dentalrules.nl.

 

Menu