Het verhaal van DentalRules | Software voor uw tandartsenpraktijk

Wat is er nieuw in uw portaal?

Binnen uw portaal hebben we ontwikkelingen doorgevoerd op basis van uw feedback, die het gebruik van DentalRules vereenvoudigen:

DentalRules in een donker thema

DentalRules is nu ook beschikbaar in een donker thema binnen het nieuwe portaal. Door deze toevoeging kunt u wisselen naar een donker thema dat wellicht prettiger is voor uw ogen. U vindt deze nieuwe functionaliteit exclusief in het vernieuwde deel van het portaal, herkenbaar aan het label ‘nieuw’ in uw menubalk.

Het activeren van het thema is eenvoudig: klik op uw profielfoto in de menubalk in de nieuwe omgeving en selecteer vervolgens het maanicoon om over te schakelen naar het donkere thema.

 

Zoekbalk bij de rechtenpagina’s

We hebben een zoekbalk toegevoegd aan de rechtenpagina’s om u te helpen sneller en gemakkelijker de juiste medewerkers te vinden. Zo kunt u de gewenste medewerker selecteren zonder door de lijst te hoeven scrollen.

 

Rechten op categorieniveau voor analisten

Een analist heeft de mogelijkheid om alle incidenten in te zien en te bewerken.

Voorheen had een analist, met de benodigde rechten, toegang tot alle incidenten binnen een locatie.  Het is nu ook mogelijk om analisten rechten te verlenen op categorieniveau. Dit betekent dat u per incidentcategorie kunt aangeven of een analist de incidenten mag inzien en bewerken.

Meer informatie vindt u achter het ‘i’-icoon op uw analistenpagina.

Menu